Imprimanta Inkjet Monocrom CISS Epson M1100

1.476,33 lei 897,64 lei

SKU: C11CG95403 Categorie:

Descriere

EcoTank M1100
Datorita unui cost total de exploatare extrem de redus si garantiei de trei ani, aceasta imprimanta EcoTank business monocroma dispune de un design elegant si compact. Imprima pana la extraordinarul numar de 5.000 de pagini. Beneficiaza de conectivitate USB, iar viteza mare de printare a primei pagini (FPOT) ajuta la mentinerea productivitatii la un nivel ridicat.

Economisiti bani
Recipientele de cerneala de mare capacitate si consumul redus de energie al imprimantei cu jet de cerneala asigura un cost total de exploatare scazut si un cost pe pagina competitiv.

Economisiti timp
In plus, recipientele de cerneala de mare capacitate ajuta la imbunatatirea productivitatii. Aceasta imprimanta fiabila fara cartuse are un sistem de alimentare cu cerneala imbunatatit si recipiente de cerneala usor de utilizat, care mentin interventiile la minimum. Datorita pozitionarii rezervorului de cerneala in partea frontala a imprimantei, oferind o imagine clara asupra nivelurilor de cerneala, acest design nou este compact si permite accesul usor pentru reumplere. Viteza rapida de printare a primei pagini (FPOT), de 15 ppm din stare inactiva, elimina timpul de asteptare alocat lucrarilor de imprimare.

Economisiti energie
Tehnologia cu jet de cerneala contribuie la mentinerea nivelurilor de energie la un nivel redus, fara sa necesite caldura, spre deosebire de imprimantele laser, iar consumul redus de energie ajuta la reducerea facturilor de electricitate.

Caracteristici business
Conectivitatea USB si dimensiunile compacte permit amplasarea facila a acestei imprimante pe un birou si conectarea la PC-ul sau laptopul utilizatorului.

Informații suplimentare

Brand

Epson

Mod printare

Monocrom

Tehnologie

Inkjet

Format

A4

Conectivitate

USB

Duplex

Nu

Functii principale

Imprimare