Imprimantă Inkjet Color Canon Pixma TS305

317,49 lei 218,96 lei

Stoc epuizat

SKU: 2321C006AA Categorie:

Descriere

Imprimanta inkjet color Canon PIXMA TS305

Imprimanta Wi-Fi accesibila si compacta, pentru imprimarea usoara prin wireless a documentelor si fotografiilor de 4×6” fara chenar, de pe dispozitive inteligente si din servicii cloud.

Imprimanta Wi-Fi compacta, inteligenta si accesibila

Imprimare accesibila si compacta prin wireless a documentelor de inalta calitate si a fotografiilor in culori vii si fara chenar, de pe dispozitive inteligente si din servicii cloud. Realizati din mers copii ale documentelor, cu ajutorul functiei de capturare si copiere cu smartphone-ul, prin aplicatia Canon PRINT.

Conectivitate inteligenta

Imprimati cu usurinta prin wireless, de pe dispozitive inteligente si din cloud, gratie conectivitatii Bluetooth, aplicatiei Canon PRINT si compatibilitatii cu Apple AirPrint / Mopria.

Functie de copiere rapida

Realizatii copii rapid si usor cu ajutorul camerei foto a smartphone-ului, designului inovator cu grila al imprimantei si functiei de capturare si copiere cu smartphone-ul din aplicatia Canon PRINT.

Imprimari de inalta calitate

Imprimati documente perfect clare si fotografii fara chenar de 4×6” in culori vii, datorita tehnologiei FINE de la Canon si cernelurilor hibride. Beneficiati de documente A4 imprimate la viteze de 7,7 ipm monocrom/4,0 ipm color.

Compacta, simpla si accesibila

Bucurati-va de utilizare usoara si de conexiuni rapide la dispozitive inteligente gratie butoanelor de control simplu. Aceasta imprimanta compacta, eleganta si functionala este ideala pentru orice locuinta.

Creati si partajati fotografii distractive

Creati imprimate foto distractive cu mesaje ascunse, cu ajutorul aplicatiei „Message in Print” de la Canon, pentru dispozitive iOS. Trimiteti-le prietenilor un cod QR pentru aplicatie, pentru a putea descoperi surpriza.

Informații suplimentare

Brand

Canon

Mod printare

Color

Tehnologie

Inkjet

Format

A4

Conectivitate

Retea, USB

Duplex

Nu

Functii principale

Imprimare