Imprimanta Inkjet Color Canon PIXMA TS205

313,51 lei 185,44 lei

Stoc epuizat

SKU: CH2319C006AA Categorie:

Descriere

Imprimanta pentru acasa simpla, accesibila si compacta pentru imprimare de inalta calitate si fara probleme a fotografiilor de 4×6” in culori vii si a documentelor clare.

Imprimare usoara si accesibila a documentelor si fotografiilor in fiecare zi

Cu un design compact si elegant si conectivitate simpla prin USB, aceasta imprimanta pentru uz cotidian este o alegere practica si rentabila pentru imprimarea fara efort a unor fotografii frumoase fara chenar, de 4×6″, si a unor documente de inalta calitate, chiar de acasa.

Compacta si accesibila

Aceasta este compacta, eleganta si accesibila cu o suprafata cu model, rezistenta si usor de curatat, si dispune de modul silentios, astfel incat sa va puteti bucura de imprimare aproape complet silentioasa si sa se adapteze perfect in orice locuinta.

Imprimari de inalta calitate

Imprimati fotografii in culori vii si documente cu text clar, datorita tehnologiei FINE de la Canon si cernelurilor hibride. Bucurati-va de fotografii fara chenar de 10 x 15 cm (4×6”) in aproximativ 65 de secunde.

Simplu de configurat si controlat

Configurarea imprimantei este usoara cu portul USB pentru conectare rapida la PC. Bucurati-va de inlocuire rapida a cernelii datorita cartuselor FINE.

Economii de cerneala si energie

Imprimati mai multe pagini cu aceleasi costuri utilizand cartusele de cerneala XL optionale, rentabile. In plus, economisiti energie cu functia de oprire automata, care opreste imprimanta cand aceasta nu este utilizata.

Imprimare creativa

Imprimati-va fotografiile cu usurinta in moduri noi si creative cu software-ul pentru fotografii My Image Garden, care include functia de recunoastere a fetei, astfel incat sa puteti cauta cu usurinta in toate fotografiile de pe PC.

Informații suplimentare

Brand

Canon

Mod printare

Color

Tehnologie

Inkjet

Format

A4

Conectivitate

USB

Duplex

Nu

Functii principale

Imprimare