Imprimantă Inkjet Color Canon Maxify IB4150

1.092,70 lei 703,04 lei

Stoc epuizat

SKU: BS0972C006AA Categorie:

Descriere

Construita pentru productivitate, performanta si fiabilitate. Imprimare rapida de 24 ipm pentru documente monocrom si de 15,5 ipm pentru documente color cu un randament de pana la 2.500 de pagini, costuri de intretinere reduse, plus Wi-Fi – perfecta pentru birourile mici.
O imprimanta pentru utilizare intensa, pentru birourile cu activitate intensa
Imprimanta color cu jet de cerneala cu viteza, capacitatea si economia care ii permit sa fie o parte esentiala a oricarui birou mic. Dispunand de o caseta de hartie de mare capacitate de 500 de coli, Canon MAXIFY iB4150 produce materiale imprimate exceptionale in culori vii si text clar, utilizand cernelurile sale DRHD care rezista la sublinierea cu marker si la frictiune. Canon MAXIFY iB4150 imprima coli A4 la o viteza ultra ridicata de 24 ipm pentru documente monocrom si de 15,5 ipm pentru documente color, timpul de iesire a primei pagini (FPOT) fiind de doar 6 secunde.
Economie exceptionala
De la consumul redus de energie electrica pana la cartusele de cerneala cu randament ridicat si cartusele color ce pot fi inlocuite individual, Canon MAXIFY iB4150 este conceputa pentru a reduce costurile. Cartusele negre ofera un randament ISO de 2.500 de pagini, iar cele color de 1.500 de pagini, permitand biroului dvs. sa isi continue activitatea fara nevoia de a inlocui constant cartuse. In plus, pachetul multiplu cu 4 culori este disponibil ca optiune, pentru o imprimare si mai rentabila.
Imprimare versatila la birou
Gratie imprimantei Canon MAXIFY iB4150, puteti fi productiv si puteti finaliza sarcinile mai usor. Imprimarea fata-verso si compatibilitatea cu o varietate de dimensiuni si tipuri de hartie, de la hartie simpla A4 pana la etichete, plicuri si hartie fotografica, transforma sarcinile de imprimare obisnuite de la birou intr-o activitate simpla. Dispunand de numeroase caracteristici usor de utilizat, Canon MAXIFY iB4150 este construita pentru a va oferi toate optiunile de imprimare de care aveti nevoie pentru utilizarea obisnuita de la birou.
In serviciile cloud sau pe mobil
Compatibilitatea cu Google Cloud Print, Apple AirPrint (iOS), Mopria si aplicatia Canon PRINT ofera imprimare rapida si simpla de pe dispozitive mobile. Puteti chiar imprima din servicii cloud populare, inclusiv Google Drive, Dropbox, Evernote, OneNote si OneDrive. Modul Punct de acces incorporat inseamna ca utilizatorii dispozitivelor inteligente se pot conecta la imprimanta fara o retea Wi-Fi.
Management si monitorizare realizate cu usurinta
Canon MAXIFY iB4150 ofera o calitate a imprimarii incredibila si o productivitate mai ridicata pentru birourile mici, dar ofera si functii de administrare avansate pentru gestionare, intretinere si control simple. O gama de optiuni suplimentare permite administratorilor de sistem sa configureze rapid si usor imprimanta si sa restrictioneze anumite operatiuni.
Integrarea in reteaua SNMP
Compatibilitatea cu protocolul simplu de administrare a retelei (SNMP), de care dispune seria Canon MAXIFY iB4150, faciliteaza integrarea imprimantei in reteaua existenta de la birou. SNMP permite o gama de functii de monitorizare si intretinere, inclusiv pentru nivelurile de cerneala, starea erorilor si numararea paginilor.

Informații suplimentare

Brand

Canon

Mod printare

Color

Tehnologie

Inkjet

Format

A4

Conectivitate

Retea, USB, WiFi

Duplex

Nu

Functii principale

Imprimare

S-ar putea să-ți placă și…