www.toner-box.ro este un magazin online gestionat de SC NECSYS SRL.

Retur produse
Produsele comandate online pe www.toner-box.ro pot fi returnate în maxim 14 zile calendaristice de la primirea acestora, fără vreun motiv special. Dreptul cumpărătorului de a returna un produs cumpărat se aplică doar persoanelor fizice, În cazul achizițiilor de la persoane juridice ți doar pentru contractele încheiate la distanță. Dacă perioada de reflecție expiră într-o zi nelucrătoare, termenul este prelungit până la următoarea zi lucrătoare.

Condiții retur și procedura necesară
Pentru a demara o procedură de retur, vă rugăm să completați o Cerere de retur.
Produsele pot fi returnate, in ambalajul original si in aceeași stare in care au fost recepționate, in termen de 14 zile calendaristice de la primire, fără invocarea vreunui motiv special. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea.
Pentru a returna un produs este necesar sa ne informați expres cu privire la decizia de returnare a produsului. Nu este suficient doar să fie trimise produsele Înapoi. Completați formularul online de pe site, urmând a fi contactat de un operator in maxim 24h. Daca răspunsul nostru va întârzia, termenul de retur va fi prelungit exact cu numărul de ore ce depășesc cele 24h.

Excepții de la retur
– produse fabricate la comandă sau personalizate În mod clar;
– suporturi de date sigilate, precum DVD-urile, pe care le-ați desigilat după primire;
– conținutul digital, dacă ați început descărcarea sau vizualizarea În streaming;

Returnarea banilor
Furnizorul va înapoia suma cuvenita in cel mult 14 de zile de la data întocmirii Procesului-verbal de recepție a produsului. Suma înapoiata si condițiile de returnare nu includ cheltuielile de transport. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, murdărie, utilizare inadecvata, urme de umezeala etc. Rambursarea nu va include taxa inițiala de expediere achitata la efectuarea comenzii. Atât in cazul unei livrări standard, cat si in situația unei livrări non-standard (expres) clientul va suporta toate costurile aferente. De asemenea, returul produsului va fi suportat de clientul care dorește returul. Valoarea returului va fi comunicata odată cu Procesul-verbal de recepție a produsului.

Procedura de rezolvare a garanției
Când întâmpinați o situație de garanție contactați imediat Serviciul de Relații cu Clienții la numărul de telefon de pe site, in cele mai multe cazuri reușim sa rezolvam situația telefonic. Magazinul nostru respectă garanția legală de conformitate art. 4 pct. 1 lit. e din OUG 34/2014 si art. 5-14 din Lege nr. 449/2003. Garanția se acordă la sediul firmei din Alba Iulia, jud. Alba. Taxele de transport ale produselor in garanție se achită de către client pentru transportul produsului de la client la SC NECSYS SRL, iar SC NESCYS SRL acoperă costul de retur a garanției. Excepție de la această regula o reprezinta produsele care au suferit accidente in timpul transportului, pentru acestea SC NECSYS SRL acoperă costurile de transport si înlocuiește produsul.

Condiții de garanție
Toate produsele comercializate de către www.toner-box.ro, beneficiază de condiții de garanție conforme legislației in vigoare si politicilor comerciale ale producătorilor. Astfel, in funcție de gradul de calitate, produsele SC NECSYS SRL beneficiază de termenul de garanție specificat in Certificatul de garanție. Condiții de garanție & post-garanție se asigura pe baza certificatului de garanție in original, in conformitate cu prevederile O.G. 21/92 si legea 449/2003 aflate in vigoare si cu procedurile si condițiile specificate pe acest certificat. Garanția se refera la schimbarea sau repararea gratuita a defectelor hardware. In cazul in care situația întâlnita este una software, va putem oferi suport tehnic. Pentru produsele din grupa cartușe laser, cartușe Inkjet, cartușe deplasament, cerneală, toner refill garanția este de 2 ani pentru produsele sigilate. Se recomanda folosirea cartușelor in termen de maxim 6 luni de la desigilare și instalarea in imprimanta. De asemenea se recomanda folosirea cernelii și a tonerului refill in termen de maxim 6 luni de la desigilarea flaconului. Pentru produsele din grupa cilindri, alte accesorii pentru cartușe, chip-uri garanția este de 2 ani de la data vânzării. De asemenea pentru produsele din grupa cartușe laser garanția este nelimitată pentru problemele legate de listare dacă acestea au fost utilizate în condiții optime.

Garanția produsului se anulează daca:
– îndepărtați eticheta cu numărul de serie al produsului;
– faceți modificări asupra produsului;
– forțați depășirea parametrilor produselor;
– faceți modificări hardware asupra sistemului sau înlăturați sigiliul aplicat de firma;

Garanția nu se acorda pentru următoarele situații: pentru produsele care in opinia specialiștilor noștri, motivată in scris, s-au defectat datorita instalării improprii, manipulării necorespunzătoare, defecte provocate in urma utilizării improprii, accidentelor de transport (fiind responsabilitatea totală a transportatorului), folosirii neconforme sau ca urmare a unor șocuri electrice suferite.
Nu se acorda garanție pentru defecte, imperfecțiuni fizice si defecte provocate de factori externi. Nu se acorda garanție pentru niciun produs ce prezintă corpuri străine, bucăți de mediu de scriere sparte in interiorul aparatului, contacte lipsă sau urme de arsuri. De asemenea se va refuza recepția in vederea asigurării garanției pentru acele produse care nu au etichetele sau sigiliile de garanție intacte și produse la care seriile de identitate nu corespund cu cele de pe certificatul de garanție.

ATENȚIE! In cazul obiectelor electronice garanția implica doar funcționalitatea HARDWARE a produsului. Pentru instalări software, configurări software, recuperare date, întreținere echipament de calcul, manopera reparație, va rugam sa ne apelați pentru suport telefonic.

Pentru a va putea prelua produsul in condițiile de garanție este necesar sa prezentați factura de achiziție a produsului sau certificatul de garanție aferent ăn original care sa ateste perioada de garanție. Dumneavoastră sunteți unicul posesor al acestor documente, iar fără acestea produsul NU va putea fi preluat in garanție, îl vom putea prelua doar pentru reparație, CONTRA COST.
Preluarea produsului se face in ambalajul, cu documentația tehnica și toate accesoriile cu care produsul a fost achiziționat.
Indiferent de componenta defecta a produsului, cumpărătorul preda în garanție ansamblul specificat în certificatul de garanție. Lipsa unui document, ambalaj sau accesoriu atrage imposibilitatea noastră de a prelua produsul in garanție.